Video Menu disappear in my premimum version ossn Code

Giri Narendra Posted in Technical Support 2 weeks ago

Since last 3 weeks , Video menu Links like 'add Videos' and 'My videos' menu links not available .

Add Video page showing 'Page not found'.

Please provide me solution ASAP

Replies
Indonesian Arsalan Shah Replied 1 week ago

Please I didn't said anything like that you have deleted it, please you need to answer my question and reply support ticket , we are waiting for your reply on openteknik.com

in Giri Narendra Replied 1 week ago

Hello Arsalan Shah,

we have not disabled any video component. But up to my surprise i can't see that component under
/administrator/components

can i get a way to download this component and install?

Indonesian Arsalan Shah Replied 1 week ago

@Giri, we still didn't heard back from you we are waiting for your response.

Turkish Arif duran Replied 1 week ago

Can I get the web site address and as I said I'll have a look at it, there are a lot of problems on this site.. If I find a solution, I will share it??

Indonesian Arsalan Shah Replied 1 week ago

You have also contacted on contact form on which we asked you to provide derails and we never heard back from you. Login into https://www.openteknik.com/ and reply to your ticket

in Giri Narendra Replied 1 week ago

socialtest.envolo.com

Indonesian Arsalan Shah Replied 1 week ago

Provide a website URL for us to look and provide a solution.

in Giri Narendra Replied 1 week ago

No recent updates done. We are using version 5.2. we haven't change any code. If it is disabled, please provide me a url or documentation to enable video component.

au Joel Sullivan Replied 2 weeks ago

The video component isn't disabled or removed has it? Have you updated lately?