Difficulty in getting image thumbnails to show

Peter Lane Posted in Technical Support 1 week ago

I am finding that the system appears to save images in the data folder, but the image database references do not link to them!

Replies
German Michael Z├╝lsdorff Replied 6 days ago

I trust this helps others.

Sorry, no. Grepping the complete original source I can't find any line referencing OSSNuser.
Thus, using this var or not shouldn't make a difference.

Indonesian Arsalan Shah Replied 6 days ago

Glad that you resolved it!

gb Peter Lane Replied 6 days ago

I unthinkingly set a cookie called OSSNuser. This caused the issue and calling it something else solved it.

I trust this helps others.

Indonesian Arsalan Shah Replied 7 days ago

If it exists in the folder but not displaying then there is error with your website maybe you have modified something which is causing the issue.

gb Peter Lane Replied 7 days ago

It has uploaded, since it exists in the ossn_data/user/1/photos. It is those file names referenced by the link in the HTML (https://prod.localapp.live/album/getcover/175/de2b2eafaaea28d53c21287b8f0d6a60.jpg?ossn_cache=1d2c3f74), but they are not displayed when you use that link in another tab.

To my mind, it is strange that it refers to covers.

If I add an image using the camera icon, again it is not displayed, e.g. https://prod.localapp.live/comment/staticimage?image=c2lmUGhEeDJrTHU0ZkZzd3E3S3BpSHRwcVhjVWdPajFjaEt3endYTS9HMEUzOWVZRjdJTjBRQmx4WGltNjNSbg==

Indonesian Arsalan Shah Replied 7 days ago

If it is not there that means its failed to upload, like last time you had issues with writing permission. Try to upload under 100KB photo if it fails that means you have issues with the upload if they upload then you need to increase memory limit , upload size and post max size.

gb Peter Lane Replied 7 days ago

I see you may have already created a couple of posts, whose photos are not appearing. (guids:19 and 20) The photos are not appearing under objects in the data directory either.

Indonesian Arsalan Shah Replied 7 days ago

This is how it looks like! which thumbnail photos do you mean not loading?

enter image description here

gb Peter Lane Replied 7 days ago

Apologies. If you visit https://prod.localapp.live, you will find that thumbnail photos do not appear.

I believe you had login details previously for LocalApp. These would be current now.

Indonesian Arsalan Shah Replied 1 week ago

It would be most appreciated if you let us know what exactly you wanted to achieve .