My homepage is redirecting to mysite.com/ossn/installation

Daniel Cilley Posted in Beginning Developers 2 months ago

I just installed OSSN but cannot access the homepage (the page where you log in).

The homepage is supposed to be at mysite.com/ossn, but it is redirecting to mysite.com/ossn/installation, which is a white page that says only this:

"It seems the Open Source Social Network is already installed"

What do I do about this?

Thanks.

Replies
us Daniel Cilley Replied 2 months ago

For some reason, now it is working...but I swear I did not make any changes! Now, when I type in "mysitesname.com/ossn" it actually goes to the homepage. Before, it definitely was going to "mysitesname.com/ossn/installation".

German ~Z~ Man Replied 2 months ago

So ..
you want potential helpers making 100 guesses into the blue instead of simply allowing them to face the facts?
That's what I call 'weird'.

Please read
https://www.opensource-socialnetwork.org/wiki/view/1101/how-to-report-a-bug-error

us Daniel Cilley Replied 2 months ago

Mysite.com is not the actual url of my site. I just used mysite.com as an example, because I don't want to give out the true url of my site.

When I go to thenameofmysite.com/ossn, I am redirected to thenameofmysite.com/ossn/installation. Isn't this weird? Why is this happening?

German ~Z~ Man Replied 2 months ago

No idea.

Currently, there's no redirection on mysite.com/ossn - I'm getting a 404 (page not found) error instead.
http://z-mans.net/ossn-reports/3336/mysite.com.png